|
|
Siedze na tej stronie jakies czterech miechow, wiec moge juz sie wypowiedziec. Trafilem tu przypadkiem, szukajac czegos nowego, bo mnie juz zmeczyly kilku innych stron gdzie support odpisywal po trzech dniach. Konto zalozylem w moze piec minut — standard, mail plus haslo, no i wybor PLN. Minimum na start to jakies okolo 90 zl, w porzadku jak na polskie realia.
Automatow maja od groma — w okolicach 2500 tytulow, przynajmniej tak podaja. Ja lece przede wszystkim w Pragmatic Play, klasyka czyli Gates of Olympus i Sweet Bonanza to moje stale pozycje. Znajdziesz tez Play'n GO z Book of Dead, NetEnt, Betsoft i Yggdrasil, a do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megawaysy. Na zywo maja Evolution i to widac, Crazy Time potrafi wciagnac na godziny.
Temat bonusow — welcome daje 100% depozytu i setke spinow, ale uwaga na obrot. Jest tez opcja bez wplaty — dziala, tylko limit wyplaty z tego jest niski. Liste bonusow sprawdzisz na bruce bet promo codes zanim sie zarejestrujesz.
Wyplaty szly od kilku godzin do doby. Skrill i Neteller poszly ekspresowo, karta Visa/Mastercard to juz dwa dni robocze. Jedno mnie zirytowalo: KYC trwala dwa dni, choc w koncu wszystko przeszlo bez problemu. Support jest 24/7, po polsku, ale czasem widac ze to tlumaczenie.
Z komorki siedze najwiecej — osobnej apki nie potrzeba, wszystko sie skaluje normalnie. Na dole strony jest licencja Curacao, standard w tej branzy, ale warto wiedziec. Ogolnie bruce bet opinie sa calkiem niezle, ale nie jest to miejsce idealne. Ktos jeszcze tu gra? Ciekawy jestem. |
|