|
|
Gram tu jakies trzech miesiecy, wiec chyba moge sobie pozwolic sie wypowiedziec. Zapisalem sie przypadkiem, przez reklame na Telegramie, bez wiekszych oczekiwan. Od razu widac ze ilosc slotow — gdzies 6 tysiecy tytulow, liczba robi wrazenie, choc umowmy sie krecisz w kolko to samo.
U mnie to Sweet Bonanza i Gates of Olympus, czyli Pragmatic. Znajdziesz tez NetEnt i troche Betsoft, wiec dostawcy to nie jakies podrobki. Aviator i te crashe sa, ja osobiscie do tego nie przekonalem. Na zywo kreci Evolution — Monopoly Live po angielsku, stolow po polsku nie widzialem, co dla czesci osob bedzie minusem.
Powitalny wynosi 100% do jakichs 1500 zl plus okolo 150 spinow, dawkowane po kolei. Obrot to x40, standardowo, wiec nie ma cudow — radze doczytac, serio. Widzialem tez drobny no deposit po weryfikacji, tylko ze to rotuje — aktualne kody sa wypisane na 888starz download iphone przed rejestracja.
Wyplaty to dla mnie plus. Przez Skrilla przelew leci w sekunde, minimum to niecale 30 zl. Wyplacalem w krypto i schodzilo do godziny, przelew na karte to juz inna bajka, dwa dni. Sprawdzanie dokumentow jednak byla upierdliwa — dowod wrzucalem dwa razy, support na czacie odpisuje szybko, tylko czasem czujesz bota.
Apka na Androida jest i chodzi lepiej niz przegladarka, z tym ze instalujesz apk recznie, bo w sklepie jej nie ma. Na iOS jest, ale przez TestFlight. Papiery Curacao, nie polska, czyli to nie jest licencjonowany operator w PL i o podatkach trzeba rozwazyc samodzielnie. Wiem, ze dla wielu to killer — mowie jak jest. Gram dalej, ale malymi stawkami, bez fajerwerkow. |
|