【美今詩歌集】【作者:童驛采】1999年~2020年 |訪問首頁|
鄧麗君

鄧麗君

找回密碼
 註冊發言
搜索
查看: 8|回復: 0

888starz

[複製鏈接]

1

主題

0

回帖

5

積分

新手上路

Rank: 1

積分
5
發表於 2026-8-14 21:40:17 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
Obstawiam tu jakies czterech miesiecy, mysle ze mam prawo sie wypowiedziec. Wszedlem tam przypadkiem, przez reklame na Telegramie, szczerze mowiac bez entuzjazmu. To co uderza na starcie to liczba gierek — cos kolo 6 tysiecy pozycji, co na papierze brzmi ladnie, choc umowmy sie i tak wracasz do tych samych pieciu.

Ze mnie klasyk — Book of Dead oraz Gates of Olympus, no i Pragmatic Play. Siedzi tam sporo od Play'n GO i Play'n GO, wiec dostawcy to nie jakies podrobki. Aviator i te crashe oczywiscie tez sa, choc ja sie do tego nigdy nie przekonalem. Live to Evolution robi robote — Crazy Time z angielskim krupierem, stolow po polsku jakos nie uswiadczylem, to akurat szkoda.

Bonus powitalny jest w okolicach 100% pierwszego depozytu plus 150 darmowych spinow, dawkowane po kolei. Wager wynosi x40, czyli realnie ciezko to wyciagnac — radze doczytac, serio. Widzialem tez cos bez depozytu po potwierdzeniu konta, choc to rotuje — swieze kody promocyjne sa wypisane na 888starz darmowe spiny przed rejestracja.

Kasa to dla mnie plus. Przez Skrilla depozyt jest natychmiast, minimum to jakies 20-25 zl. Wyciagalem na Skrilla — schodzilo jakies dwie godziny, karta to juz inna bajka, dwa dni. Sprawdzanie dokumentow niestety mnie zmeczyla — pierwszy skan im nie pasowal, pomoc na live chacie reaguje w pare minut, tylko czasem czujesz bota.

Apka siedzi u mnie na telefonie i chodzi lepiej niz przegladarka, tylko ze nie ma jej w Google Play, co czesc ludzi odstrasza. Na iOS jest przez TestFlight. Formalnie Curacao, wiec to nie jest licencjonowany operator w PL i kwestie podatku kazdy musi pomyslec sam. Dla czesci to dyskwalifikuje — ja tylko pisze jak jest. Na razie zostaje, choc bez zachwytu.
回復

使用道具 舉報

您需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊發言

本版積分規則

Archiver|手機版|小黑屋|鄧麗君

GMT+8, 2026-8-27 15:39 , Processed in 0.026927 second(s), 20 queries .