|
|
Gram na tym kasynie od jakichs trzech miechow, wiec moge juz cos sensownego napisac. Trafilem tu przypadkiem, szukajac czegos nowego, bo znudzily mi sie kilku innych stron gdzie wyplaty ciagnely sie tydzien. Konto zalozylem w doslownie dwie minuty — standard, mail plus haslo, no i wybor PLN. Depozyt minimalny jest ustawione na 100 zl, w porzadku jak na polskie realia.
Automatow maja od groma — jakies 2500 tytulow, przynajmniej tak podaja. Siedze glownie na Pragmatic Play, Sweet Bonanza i Gates of Olympus to takie moje codzienne. Jest tez Play'n GO — Book of Dead oczywiscie jest, NetEnt, Betsoft i Yggdrasil, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megawaysy. Live to dzialka Evolution — krupierzy realni, stoly po polsku tez sie trafiaja, Crazy Time czasem odpalam wieczorem dla zabawy.
Co do bonusow — pakiet powitalny daje 100% depozytu i setke spinow, tylko obrot x40 potrafi zabolec. Jest tez opcja bez wplaty — u mnie zadzialalo, ale trzeba bylo wklepac kod przy zakladaniu konta. Aktualne kody i warunki znajdziesz w bruce bet 50 fs jungle za rejestrację bo zmieniaja sie co miesiac.
Z wyplatami u mnie schodzily najszybciej przez e-portfele. Na Skrilla mialem w 4 godziny, karta Visa/Mastercard to juz dwa dni robocze. Tu jednak minus: weryfikacja konta trwala dwa dni, choc w koncu wszystko przeszlo bez problemu. Czat dziala cala dobe, po polsku, ale czasem widac ze to tlumaczenie.
Na telefonie gram najczesciej — strona mobilna smiga bez zarzutu, wszystko sie skaluje normalnie. Na dole strony jest licencja Curacao, wiec bez polskiej rejestracji, kazdy musi sam ocenic czy mu to pasuje. Ogolnie bruce bet opinie wypadaja na plus, ale nie jest to miejsce idealne. Macie podobne doswiadczenia? Ciekawy jestem. |
|