【美今詩歌集】【作者:童驛采】1999年~2020年 |訪問首頁|
鄧麗君

鄧麗君

找回密碼
 註冊發言
搜索
查看: 4|回復: 0

888starz

[複製鏈接]

1

主題

0

回帖

5

積分

新手上路

Rank: 1

積分
5
發表於 2026-8-18 03:26:48 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
Siedze na tym z czterech miesiecy, mysle ze mam prawo cos napisac. Trafilem tam przypadkiem, przez reklame na Telegramie, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Pierwsze co rzuca sie w oczy to rozmiar biblioteki — gdzies 7 tysiecy automatow, co brzmi absurdalnie, ale realnie i tak wracasz do tych samych pieciu.

Nic odkrywczego: Book of Dead oraz Gates of Olympus, czyli to samo co wszedzie. Znajdziesz tez NetEnt oraz Betsoft, wiec dostawcy sa ci znani, nie zadne krzaki. Aviator i te crashe tez maja, ja osobiscie do tego jakos nie kreci. W dziale live kreci Evolution — Monopoly Live jest po angielsku, krupierow po polsku niestety brak, co dla czesci osob bedzie minusem.

Pakiet powitalny to 100% do okolo 1500 zl z dorzuconymi 150 darmowych spinow, rozbite na kilka wplat. Wager wynosi x40, wiec trzeba sie napocic — przeczytaj regulamin zanim klikniesz. Widzialem tez drobny no deposit po potwierdzeniu konta, choc to rotuje — swieze kody promocyjne sprawdzisz na 888starz download for android jesli ci zalezy.

Wyplaty — tu akurat nie narzekam. Przez Skrilla przelew wchodzi od reki, minimum to jakies 20-25 zl. Zlecalem wyplate w krypto i schodzilo w kilka godzin, przelew na karte juz wolniej, ze dwa dni. KYC jednak trwala cztery dni — selfie odrzucili raz, support na czacie reaguje w pare minut, tylko czasem czujesz bota.

Apka na Androida jest calkiem znosnie, jedyne ze sciagasz apk ze strony, co czesc ludzi odstrasza. Na iPhonie jest, ale przez TestFlight. Licencja Curacao, nie polska, zatem to nie jest licencjonowany operator w PL i kwestie podatku musisz pomyslec sam. Dla czesci to dyskwalifikuje — ja tylko pisze jak jest. Gram dalej, ale malymi stawkami, na spokojnie.
回復

使用道具 舉報

您需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊發言

本版積分規則

Archiver|手機版|小黑屋|鄧麗君

GMT+8, 2026-8-27 13:27 , Processed in 0.025824 second(s), 20 queries .